четвер, 13 вересня 2018 р.

Грант для тернопільських шкіл від Благодійного фонду LEGO Foundation та компанії SAP для участі у програмах FIRST LEGO League та FIRST LEGO League Junior у 2018 році!

Програми FIRST LEGO League та FIRST LEGO League Junior – це міжнародні STEM-програми для дітей віком 9-16 та 6-10 років, які створені для того, щоб надихнути їх займатися технологіями, навчити їх корисним життєвим навичкам та показати на практиці що наука- це реальний fun!

Цікавить? Тоді наступна інформація для вас!

В 2018 році Україна є однією з небагатьох країн, яка отримала підтримку від Благодійного Фонду LEGO Foundation та компанії SAP і саме тому Громадська організація «Інноваційні освітні технології» та Інститут модернізації змісту освіти проводять конкурс на отримання гранту серед державних навчальних закладів.
Будь-яка державна школа або позашкільний заклад може подати заявку на отримання гранту, пройти конкурсний відбір та розпочати впроваджувати найбільш інноваційні освітні технології в навчання вже з вересня 2018 навчального року!
У 2018-2019 навчальному році оголошуються наступні гранти:
1. Трирічний грант для 10 нових державних навчальних закладів, які раніше не брали участь у програмі FIRST LEGO League (9-16 років) та бажають до неї приєднатися.
2. Трирічний грант для 2 нових державних навчальних закладів, які раніше не брали участь у програмі FIRST LEGO League Junior (6-10 років) та бажають до неї приєднатися.

Є питання? Пишіть їх сюди: event.org.fll@gmail.com

Якщо у вас є бажання та мотивація змінювати якість сучасного навчання ми чекаємо ваших заявок. І пам’ятайте, можливо саме ваше рішення змінить світ!

ГО "Спілка освітян тернопільщини"

Немає коментарів:

Дописати коментар