вівторок, 1 січня 2019 р.

Чотири STEM інструменти, які спонукають дітей навчатись та досліджувати навколишній світ

Навчання за межами класу може принести користь всім - і вчителям, і учням. Свіже повітря і свіжі перспективи забезпечують нові види творчості та гри, а також дають можливість об'єднати навчання та життя. Наступні чотири інструменти допоможуть зміцнити зв'язки між тим, що вивчається в класі із тим, що відбуваєть поза його межами.
Ці чотири STEM додатки допоможуть дітям рухатись по-різному - дивлячись на небо, аналізуючи, як рухаються їх власні тіла, відкриваючи та фотографуючи унікальні об'єкти, або ж забруднюючись у місцевій водоймі. Ці інструменти допоможуть учням оцінити різноманіття навколишнього світу.


Ready Jet Go! Space Explorer

Перший крок на шляху вивчення неба, Ready Jet Go! знайомить учнів із планетами та сузір'ями.

Цей додаток є недорогим та інтуїтивним способом "витягнути" унчів із їх крісел і допомагає вивчати фізику в реальних умовах. Учні використовують IPad для того, щоб знімати відео в якому будь-що рухається. Наприклад, як бігають їхні друзі чи як літають тенісні м'ячі через шкільне подвір'я. Потім програма вимірює як швидкість, положення, напрямок, енергю та силу.

Цей простий додаток дозволяє учням робити фотографії щоденних об'єктів та створювати 3D моделі.

Цей додаток допомагає учням досліджувати місцеві водойми. Експерименти включають в себе вимір каламутності води, або визначення скільки організмів живуть в даному середовищі.

Немає коментарів:

Дописати коментар