понеділок, 12 листопада 2018 р.

«Механіка реформ» — новий онлайн-курс від Prometheus

На платформі онлайн-курсів Prometheus відкрито новий безкоштовний курс «Механіка реформ», що присвячений реформам в Україні, які відбулись після Революції Гідності.

Під час проходження курсу слухачі дізнаються, як проводилися реформи, який досвід та ідеологія бралися за основу, чому ухвалювались ті або інші рішення безпосередньо від людей, які працювали над розробкою та впровадженням реформ.
Цей курс дасть відповіді на запитання «Як будувати нові інститути поведінки у державі?», «Чому це довго та складно?», «Чому реформування відбувається важче у демократичному суспільстві, ніж у авторитарному?», «Як все одно рухатись вперед?», «Як зрозуміти, що демократія – це завжди компроміс?», «Чому так важливо будувати ефективну бюрократію?».

Якщо ви хочете бачити та розуміти зміни, які відбуваються з Україною, та власноруч творити ці зміни, то цей курс для вас.

У створенні курсу брали участь реформатор державних закупівель Олександр Стародубцев, генеральний директор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, команда ДП «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» та інші.

Курс «Механіка реформ» розроблено в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що здійснюється РАСТ в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Немає коментарів:

Дописати коментар