понеділок, 22 квітня 2019 р.

Семінар – практикум для заступників директорів з навчально – виховної роботи та відповідальних за експериментально – дослідну діяльність в опорних школах області на тему «Експериментально – дослідна діяльність учителя – інноватора в умовах Нової української школи»

16 квітня 2019 року в ТОКІППО відбувся семінар – практикум для заступників директорів з навчально – виховної роботи гімназій, ліцеїв, колегіумів та відповідальних за експериментально – дослідну діяльність в опорних школах області на тему «Експериментально – дослідна діяльність учителя – інноватора в умовах Нової української школи».
Мета семінару – розкрити важливість функції дослідно – експериментальної діяльності в гімназіях, ліцеях, колегіумах для підвищення якості освіти. Формувати навички системного експериментування, розробки, апробації, упровадження освітніх інновацій, в умовах реформування відповідно до Концепції « Нова українська школа».


Про «Програму реалізації Всеукраїнського, інноваційного освітнього проекту «Я – дослідник» у всіх деталях на професійному рівні розповіла Олеся Олексюк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів ТОКІППО.

Ганна Лопатка, кандидат біологічних наук, доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів ТОКІППО у творчій доповіді на тему «Збереження здоров’я як домінанта освітнього середовища Нової української школи» відмітила, що основне в житті кожного учасника освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти є ЗДОРОВ’Я, яке неможна ні купити, а ні позичити.

Немає коментарів:

Дописати коментар